problem sa DC++

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

problem sa DC++

Počalji od jevta666 taj Pon 18 Avg 2008, 02:44

poceo sam da koristim DC++ za skidanje pesama koje trazim mesecima. nasao sam veliki deo ali sam se otelio dok ih je poskidao. dakle, problem mi je u brzini download-a. moze li neko ko koristi DC++ da mi kaze sta treba podesiti da bi skidao kako treba? btw, nije do slot-ova. kez

jevta666
Džabalebaroš
Džabalebaroš

Muški Broj poruka : 270
Godina : 30
Lokacija : Nis
Datum upisa : 20.03.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: problem sa DC++

Počalji od atomski_mrav taj Pon 18 Avg 2008, 09:05

Ovde imas sve detaljno objasnjeno o DC++

atomski_mrav
Đilkoš
Đilkoš

Muški Broj poruka : 1029
Godina : 31
Lokacija : 44° 54' 4" North, 20° 52' 39" East
Datum upisa : 02.03.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: problem sa DC++

Počalji od den78 taj Pon 18 Avg 2008, 14:55

i ovde...
http://www.mycity.co.yu/P2P-klijenti/Podesavanje-Dc.html

_________________

den78
Budžovan
Budžovan

Muški Broj poruka : 1650
Lokacija : 90210
Datum upisa : 22.02.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: problem sa DC++

Počalji od jevta666 taj Uto 19 Avg 2008, 04:39

hvala vam puno kez

jevta666
Džabalebaroš
Džabalebaroš

Muški Broj poruka : 270
Godina : 30
Lokacija : Nis
Datum upisa : 20.03.2007

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: problem sa DC++

Počalji od Sponsored content Danas u 22:48


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu